24 Aralık 2008

Wait... what?

Son yazıdan beri 105 gün geçmiş. Bir yılın üçte biri falan yani. Kullanılması gereken ifade "püüüüüüü"dür sanırım bu rezillik için.

Bu kadar zamandır neden yazı yoktu? Her zaman ki sebepler işte; üşengeçlik falan filan. Peki bu sürede neler oldu? Yüksek lisans yalan oldu, iş arandı, bulunamadı, daha çok arandı, tekrar bulunamadı, daha daha çok arandı, bulundu, kısa sürede ayrılındı, tekrar işsiz statüsüne dönünce araya bayram falan filan da girince iyice bünye salındı. Hoş şeyler değil tabi bunlar.

Neyse sıkıcı kısım atlatıldığına göre diğer detaylara gelelim. Yine bol bol film, dizi falan izlendi ama spesifik olarak şu çok süperdi diyemiyorum (niye diyemiyorum bilmiyorum... o kadar etkileyici bir şeye denk gelmedim herhalde).

Netten çok pis DoW ve Starcraftlar döndü. Sonra araya iş miş girince bırakıldı nedense (cidden neden sc oynamıyoruz biz?). Kongregate(.com olan)'teki mud and blood 2 adlı oyun sayesinde inanılmaz TF2 gazına gelindi, fellik fellik orijinal orange box arandı ama bulunamadı (evet, İstanbul'un tamamını aradım, yok. YOK!). Tekrar korsan TF2ye başlandı, "Bu da kurtarır ya :)" diyerekten hala oynanmakta.

Biten Flatworld campaigninin ardından (neymiş? inat adamı öldürürmüş.) yeni bir Atlantis campaignine başlandı ve hala devam etmekte. En son bütün grup dağılmış ve baygın, grubun doktoru ise hastanelik halde olmak üzere son seansı bitirdik. Önümüzdeki oyuna görürüz bakalım kim saldırmış, ne olmuş.

Bu arada dikkatimi çekti, setting ne olursa olsun, grup içindeki "gruplaşma"lar da, tartışmalar da hep aynı kişiler arasında oluyor. Taze kan lazım aslında araya biraz... (Ah kml ah.)

Burada devam ettiğim hikayeye ise devam etme konusunda çekinceliyim. Konunun nasıl devam edeceğini bilsem de biraz fazla uzak kaldım hikayeden (eşekkafalı ben evet). Zaman gösterecek devam eder miyim etmez miyim.

Ah son olarak, evimizin nüfusu +1 Kedi olarak arttı. Tılsım isimli bu şahıs standart kedi davranışları pek göstermiyor olsa da (suda oynamayı seven kedi mi olur ya O_o) azgınlık seviyesini minimumda tutmayı başarıyor. Bi de miyavlamayı becerebilse tam olacak.

Neyse işte, durum raporu bu, uzatmanın alemi yok. Şu geçen tutulduğum 2 haftalık grip haricinde pek bi sorunum da yok gibi. Budur.

3 yorum:

DhargaN dedi ki...

-kardiş başarıyla tamamladık o campaigni biz?

-pazara falan alsak oyunu? en kralı pazar bak?

-al dedik sana steamin sitesinden.. neabacaağn half life ı portalı yea...

-starcraft mtarcraft oynamayın. beni benden etmeyin. sene oldu 2009 lan!

-wait..what? rox.

neoxolmis dedi ki...

Geçmiş olsun ya. Soğuk bu sıralar havalar, dikkat et ._. Sıkı sıkı giyin bere atkı falan tak.

Suda oynamayı seven kedide ilginçmiş. Yavrudur o şimdi. Ay ay nasılda mıncırılır o ^-^

Silvalinionisis dedi ki...

DargaN:
- Bazılarınız bitirdi, bazılarınız bitiremedi? Tartışmalı bir konu.

- Cumartesi ;)

- Sadece TF2'yi 19,99$'a (yeah) alacağıma tekrar Orange Box gelmesini beklerim daha iyi. Bak gayet güzel oynuyoruz hem CSmania'da :)

- Sene 2009 olduğu için Starcraft 2 oynamamız lazım ama oynatmıyorlar. Çünkü yok. Senin gözlerin bozuksa biz napalım dostum yiea.

- Indeed.

Neox:

Sağnak yağmur altında sadece gömlek ve ceketle uzunca bi süre yolculuk edince öyle oluyomuş insan.

Kedi yavruydu eşşek kadar oldu şimdi. Geliyo kucağımda uyuyo, sıcak su torbası işlevi görüyo. Ked iyidir, kedileri sevin sayın.