22 Ağustos 2008

Baş vura vura beyin hücrelerini öldürmek

Tecil işlerim de bitti, yüksek lisans başvurularım da bitti. Eylül'ün ilk günü itibariyle mülakatlarım olsa da önümüzdeki hafta boyunca sanırım rahatım. Hikayenin devamı o arada gelebilir yani.

Aslında hikayeden çok kafamın içinde sağa sola çarpan başka düşünceler var bu aralar. Çok sık yazmayacağımı söylemiş olsam da arayı bu kadar açmak istemiyorum hikayeyle. Nasıl devam edeceğimi bilsem de oturup dümdüz yazmak pek yapıcı olmayacaktır sanırım. Neyse...

Settingi kurcalaya kurcalaya bozma çalışmalarım bir tarafa, son zamanlarda ne haltlar yedim onları sayayım:

1- Wall-E izledim. MUHTEŞEM! HDDVDsini bulup edineceğim, o kadar güzel. Bilen bilir, işim olmaz orijinal dvdyle falan. O derece evet.

2- Casino Royale izledim. Evet Bond (James Bond diye devam edicem sandınız değil mi? yoooo... yoooo...). Sağdan soldan aldığım izlenimler pek iyi değildi ama izleyince fark ettim ki, gelmiş geçmiş en iyi bond filmlerinden birisiymiş. Quantum of Solace gelicekmiş bi kaç ay içinde, görelim bakalım. Bond gazı ise geçen gün bütün Bond filmlerini indirmiş olmamdan geliyor. Hmmm, dvd content.

3- Mülakat için çalışmalar yapıyorum. Aslında aktif olarak bi çalışma yapmıyorum ama daha dikkatli bakıyorum bazı şeylere. Ha bu arada İletişim fakültesinden Bilişim bölümüne ve İİBF'den Uluslararası İlişkiler bölümüne kayıt yaptırdım. O_o diye ekrana bakmayın diye diyorum.

4- Hala UT3 oynuyorum. Nasıl bir lanettir bu UT'lerinki anlamadım ki...

5- Stargate Atlantis bu sezon bitiyormuş hüzünlendim (aslında iyi oluyo, saçmalamaya başlamışlardı), 1 ay içinde Heroes, House, Grey's Anatomy, Terminator: Sarah Connor Chronicles, Prison Break, Fringe (ki pilot bölümünü izledim, yorumum: eh...), Knight Rider (pilotunu izledim, yorumum: öeyyyy... ama izlerim ben bunu) ve Family Guy başlayacak. Lost isterim, Reaper isterim.

6- Sürekli indirecek şey kalmadı diyorum ama mutlaka aklıma yeni birşeyler geliyor. Saçmalayıp Bob Ross'un bütün bölümlerini (hani eskiden trt'de verilirdi, muhteşem ressam amcamız. 33 sezon bu arada :)) Gilmore Girls (ne var? gayet geyikti!) mü indirsem bile dedim.

7- Onu bunu geçtim de... Starcraft 2 çıksın artık yeter be!

Anyway, bu kadar yeter sanırım. Yakında hikayeyle geri dönüş yapmayı umuyorum. Adios!

2 yorum:

neoxolmis dedi ki...

Bond, James Bond. Ya aslında iki isimli insanlar, bu james bond derkenki şeyi gerçekten verebiliyorlar, bide yetenek varsa tabi. İki isimli olmamdan mütevellit, lisedeyken sınıfa yeni gelen arkadaşa kendimi " ben büşra, ayşe büşra" diye tanıtınca, tüm sınıf yarılmıştı bende dahil. Ha ne ne anlatıyorum yahu. Anılarıma geçtim direkt. öh neyse.

Gilmore Girls izle, şey var birde, One Tree Hill, bide şey vardı, Gossip Girl. Yok yani fikir vermek açısından şeyettim. O ressamın resimleri manyak oluyor zaten. Trt'de yayınlandığı zaman oturup izlerdim. "hadi şuraya bi ağaç konduralım" dedikten sonra elindeki 5 numaralı badana fırçasını, tuvale haşırt bi şekilde bi kaç saniye boyunca geçirince, ortaya çıkan ağaca inanamazlıkla bakıp oha dediğimi hatırlarım.

Bu arada, hadi bakalım hayırlı olsun, yeni öğretim yılın. (o.O)

Ayna-i Marzî dedi ki...

Aaa o ressam amca! Var mı onun da torrenti? Teknolojiye bak mirim (?)

Hikayeyi tüm sıcaklığıyla bekliyoruz biz de. Ve evet hayırlı olsun o.O