02 Nisan 2008

No power in the verse...

Son iki gündür yazıcam diye kalkıyorum yataktan, ama saçma sapan şeylere kayıyorum sonra. Şu anda bile sağdan soldan gelip dikkatimi dağıtıyolar. Komplo? Maybe...

Ne hakkında yazsam diye düşündüm ama bir türlü uygun bir şey bulamadım. Kafam boş olmasına rağmen gereğinden fazla dolu durumda. Nasıl yani derseniz, mantıklı bir açıklamam yok, öyle işte.

Aslında bi dakika, bir açıklamam olabilir. Son haftalarda "hayatını düzene sok" nutuklarına maruz kalmam sebebi ile "ee şimdi napıyoruz" şeklinde bitmek bilmeyen bi döngü oluştu kafamda. Cevabı hala yok. Napıyoruz diye soruyorum kendime ama bunun cevabını kendim verebilsem zaten bu soruyu sormazdım. Başkasının verdiği cevabı da angarya olarak algılıyor ya da beğenmiyorum. Kısacası bir şey yapacaksam bunu isteyerek yapmam gerek ve "isteme" aşamasına bu yaşamımda ulaşabileceğimi pek zannetmiyorum. Yumurta kapıya dayanınca belki...

Her tanıdığımın yaşamında öyle yada böyle bir hedefi var. Klasik "büyüyünce astronot olacağım!!!111!bir!" şeklinde bir hedef demiyorum; ufak, basit (elbette kendilerine göre basit değil) hedefler. Bende o da yok. İşin güzeli şikayetçi de değilim, beni böyle bıraksanız bi 50-60 sene daha çok rahat giderim. Sorunun kaynağı da zannedersem bu.

Tek çözüm bu rahatı elimden almak gibi gözükse de yapıcı yerine yıkıcı bir etkisi olacaktır bu hareketin. Bunun yerine adım adım, kendimi zihnen hazırlayarak bazı şeyleri yapmayı tercih ediyorum. Dışarıdan yavaş bir değişim olarak görülse de, bildiğim şeyler sürekli ve ısrarla hatırlatılarak sinirim bozulsa da bu yöntemde devam edeceğim sanırım.

Şu son "boş" günlerimde okunacak kitaplarım, yazılacak yazılarım, izlenecek filmlerim var. O değil de bu cuma BSG 4. sezon başlıyo be ^^

8 yorum:

FRoST dedi ki...

Bu yazıyı al, benim bloga kopyala.

Dizileri, filmleri, oyunları (StarCraft 2 ve Disciples 3 hariç) bir tarafa bırakıp "hayatı biraz düzene sokmak" lazım. İşimizi elimize aldıktan sonra boş vaktimiz belki azalacak ama hobilerimize gönül rahatlığıyla zaman ayırabileceğiniz.

Dur, önce yazdığıma kendim inanayım :)

Silvalinionisis dedi ki...

Nasıl da görüyosunuz yeni atılan mesajları :D

FRoST dedi ki...

Ben görürüm :D

Ragnor dedi ki...

Hobilerinizi bırakmak istemiyorsanız çözüm hobilerinizi meslek edinmekte diye düşünüyorum. Tabi herkese uygun olmayabilir ama öneri benimkisi.

FRoST dedi ki...

Bu yaştan sonra olmaz o işler ragnor :)

Aslı "TILSIM" Palabıyık dedi ki...

O değil de sana röportaj pençesi atılmıştı kaçırdın bu kadar blogunla (ve diğer bloglarla) ilgisiz olduğun için. Yaa.. :p İnanmazsan Onaga'ya sor.

Silvalinionisis dedi ki...

Ne röportajı yav :P Daha kafamı düzgün çalıştıramıyorum ben...

FRoST dedi ki...

Kafanı düzgün çalıştıramıyorsan daha güzel olur o zaman röportaj :D