10 Mart 2008

Never forget, never forgive

2,5tan yuvarlasan 3 ay edecek bir süre geçmiş son yazımdan beri. O kadar uzun süre geçmiş gibi gelmiyor aslında ama başıma gelenleri düşününce farkına varıyorum geçen zamanın değerini.

Nereden başlasam...

Aralıktan beri neler oldu madde madde inceleyelim:
1- Güz döneminden tüm derslerimi vererek geriye tek bir ders bıraktım. Mezun olmama engel tek bir ders. Kayıt sırasında uğraştıklarımı filme çekseler en iyi orijinal senaryo dalında oscar alabilir. Aslında almaz. Neyse olay, alttan almam gereken dersin programdan kaldırılması ve benim yeni ders seçmem, o derse devam zorunluluğumun olması ama benim bu zorunluluktan kurtulmak için attığım taklalarla alakalı. Ayrıca çıkan parasal (harç muhabbeti) sorunlara girmek istemiyorum, fazla acı.

2- 3 hafta boyunca pc'siz kaldım. ekran kartım patladı çünkü. Şimdi sağolsun canavar gibi çalışıyor ama bir 3 hafta daha yine aynı sorundan pcden uzak kaldım (geçen sene 2 aydan daha uzun sürmüştü :\). Allahtan evde pc'den bol birşey yok da, teknolojik olarak yokluk çekmedim. Laptopta vista kullandım, tükürdüğümü yaladım, o kadar da kötü değilmiş.

3- Setting üzerine çalıştım bolca. 2 kere silip baştan başladım. Şu anda iyi gidiyor gibi. Arada pc'nin bozulması epey bi gerilememe neden oldu o 3 haftalık dönemde ama sağa sola notlar alarak yine ilerlettim (ha sonra o zamana kadar yazdığım çoğu şeyi silip pek çok yeri baştan yazdım o ayrı dava :P)

4- Dizi izledim, film izledim bol bol. South Park indirdim, buffy indiriyorum. Arada ufak tefek başka diziler de edindim. Terminator - Sarah Connor Chronicles adlı şaheseri izledim, 9. bölümde sezon finali yapmasına sinirlendim. Kyle XY izledim, ilk sezonu saçma sapandı ama 2. sezonda toparladı biraz. Bir kaç yeni dizi daha var, onları izledikçe değerlendiricem.

Ha elbette Lost 4. sezon başladı, time loop theory doğrulanacak gibi, dibimiz düşerek izlemeye devam ediyoruz (beğenmeyenlere laf söylemek için kendimi yormuyorum bile).

5- Gears of War oynadım, ama oyunun sonlarına gelmişken format girdi ve saveleri uçtu (hatta pcde uçan tek şey gow saveleri oldu enteresan bir şekilde). Deliler gibi UT3 oynuyorum, patchlerle, ek map ve skinlerle iyice muhteşem oldu oyun. Hala TF2 oynuyorum dl yapmadığım zamanlarda (çok seyrek yani :P). DoW: Soulstorm çıktı geçen, ona bakıyorum arada. Disciples 3 çıksın asıl be... Ondan öte SC2 çıksın, zergleri de açıklamışlar zaten (ühühühü).

6- Var daha bişeyler aslında ama... Neyse, bahsetmeye değmez. Başlık bununla alakalı olabilir zaten.

PS: Daha sık update yapmalıyım sanırım. evet.

10 yorum:

Yahuda dedi ki...

Kesinlikle, arada buraları okumak hoşuma gidiyor. İyi oluyor yani. :P

Asla unutma ama arada bir affet. : )

FRoST dedi ki...

Eee? Devam zorunluluğu ne oldu, hâlledebildin mi?

Sarah Connor Chronicles mı şaheser? O.o Yapma be Silva. Tamam S. Connor rolündeki ablam güzel de dişi terminasyon makinesi rolündeki hatun ampul kafalı. Kıl oluyorum ona.

Kyle XY rulaz!

Friends'i bitireyim (4. sezondayım) Lost'a kaldığım yerden (3. sezon 7. bölüm) devam edeceğim ve evet, beğenmiyorum. Hıh!

Dün Monthius ile Army of Two oynadık. Gears of War tadında coop oyun. Eğlenceliydi. Keşke PC'ye çıksa.

Eve gider gitmez Soulstorm'u çekeceğim. Oynamak için can atıyorum ama ciddi buglardan bahsediyorlar. Bakalım SoB ne kadar imba olmuş. Disciples 3 çıksın!!! Onun hakkındaki son haberlere de bakayım eve gidince.

I live for the swarm!

Daha sık yaz yahu. Yaşadığını bilelim.

Silvalinionisis dedi ki...

Summer Glau'ya nasıl kıl olabilir bi insan ya. Firefly izle, 4400 izle, tam bu rollerin insanıdır kendisi.

Dün Kyle XY'ın yeni bölümünü izledim, ondan önce buffy'nin indirdiğim bölümlerine bakıyodum da, Kyle XYdaki oyunculuğun ve konu işlenişinin ne kadar zayıf olduğunu fark ettim. Jessi olmasa izlemezdim herhalde.

Army of Two çok rerö bir oyun diyor yabancı oyun siteleri. Görmeden bir şey söylemeyim tabi de.

SoB o kadar imba olmamış, SM'den daha abartı değiller. Bina textureları falan çok feci ama.

Yazıcam, umarım. ircye de gelicem bi ara :\

FRoST dedi ki...

Firefly izleyeceğim bir ara. Gerçi Serenity'i izledim. Boşluk doldurmaca gibi olacak. Yine de ampul kafa o kız, sevmiyorum.

Kyle XY'daki oyunculuk iyi ya. En azından Buffy'e göre :S

Army of Two için iyi oyun demedim. Coop olarak oynanınca eğlenceli oluyor. Fazla oynayamadık zaten.

IRC'ye ben de uğramıyorum uzun bir süredir. Eskisi kadar boş vakit bulamıyorum.

Stop.

Silvalinionisis dedi ki...

Kyle XY'da oyunculuk tam tersi çok zayıf. Duruşlar, bakışlar çok boş.

Buffy'de ise tam tersine oyunculuk çok sağlam. Hikaye çoğu zaman (özellikle ilk sezonlarda) "hafif"ten öteye geçemiyorken sırf oyuncuların rol kabiliyeti götürüyor. Özellikle son 3 sezonunda kurgu yönünden olsun, karakterlerin oturmuşluğu yönünden olsun gerçekten harika bölümler çıkmış. TV'den izleyince gerçekten hiç birşey anlaşılmıyor diziden.

neoxolmis dedi ki...

Buffy izlendikten sonra Angel'ı izlemek olmazsa olmazdır.

Oguzhan Dag dedi ki...

jericho ve spaced izle, msn'e gir, tin man izleme, olmamış. bitti.

Ayna-i Marzî dedi ki...

Tam diyecektim ki nerelerdesin, bu blog da Night'ınki gibi mi olacak vs, yeni yazıyı gördüm tüh dedim içimde kaldı :P

Şaka tabi ki, sevindim yeni yazıyı görünce :)

O aylar zaten nasıl geçiyor çözebilmiş değilim hala :/

Kyle XY'yi ben çok seviyorum, yani çok güzel bir dizi bence. Her hafta iple çekiyorum hatta^^

Bufy'nin tüm bölümlerini izlemedim; 2 sezon izledim sanırım, severdim onu da. Ancak şimdi öyle 5 sezon filan indirip izleyemem tekrar :O

Lost 3. sezonda aşırı sıkılmıştım; ama 4. sezon güzel cidden. Merakla bekliyoruz yeni bölümü!

Oyun oynamıyorum ve bu yüzden vicdanım sızlıyor. Canım istemiyor ama niye? Peki istemiyorsa niye bundan rahatsızlık duyuyorum anlamadım :D

Ve evet, irc'ye gelmiyorsun artık. Neyse ısrar etmek gibi olmasın ama özledik muhabbetini yahu.

Silvalinionisis dedi ki...

Kafam nelerle meşgul bi bilseniz... Hİç içinizi sıkmayayım ama hoş şeyler değil.

Neox/ buffy bitti angel iniyo şimdi :D

oz/ jericho değil de spaced indirdim, duruyo öyle. Reaper diye bi dizi var sen de onu izle. Oldukça çerez bi dizi ama eğlenceli.

Tuana/ kyle xy'ın sezon finalini izledim dün, ee? diye baktım ekrana. O kadar yavan geliyo ki dizi anlatamam. Jessi karakterinin olayları karıştırması olmasa çekilmez hiç. Trager ailesi sıkıcı, amanda mide bulandırıcı derecede itici, Kyle Smallville'in Clark Kenti kadar saf. I-ıh yani.

One Tree Hill izleyin o bile daha kaliteli :P

FRoST dedi ki...

Kyle XY'ın 2. sezon finali daha yayımlanmadı. Önümüzdeki pazartesi sezon finali.